Les Nuits 2014 - A tip from the hip: Stéphane Missegers (dEUS)

Achtergrond

Geen komkommertijd voor de drummer van dEUS. Hij is samen met Dave Grohl te horen op de plaat van Kat von D, er komt een dEUS ‘Best Of’ aan en de band is ook bezig met de soundtrack van een “interactief project rond de wereld van Corto Maltese.”

Les Nuits 2014 - A tip from the hip: Stéphane Missegers (dEUS)Stéphane Misseghers: “Heel veel kan ik nog niet zeggen over dat Corto Maltese-project: dEUS maakt de muziek, het wordt een soort van virtuele wandeling door de wereld van die stripfiguur en het wordt ook qua visuals vré de moeite.”

‘Les Nuits’ dan maar?
“Wel een onoverzichtelijke website voor Les Nuits, zeg! Een kat vindt er haar jongen niet in terug. Wat het programma betreft, is er heel veel dat ik gewoon niet ken. De programmatie van Les Nuits Belges is erg goed. Robbing Millions is zeker iets om naar uit te kijken. En Mélanie de Biasio, natuurlijk. Daar heb ik met open mond staan naar kijken toen ze met ons optrad tijdens de [PIAS] Nites. Prachtige stem, heel mooi, dromerig, jazzy, … Kan je ‘t daarmee doen?”

24 mei 2014
Peter Lissens