JtotheC - Git You Sucka

Inlandse Maatjes

Het eind van het schooljaar is in zicht. Tijd om wraak te nemen op de pestkoppen die je de voorbije tien maanden de bully hebben uitgehangen, maar dan wel op een funky manier.

JtotheC (“Jay tot he Cee) aka Jonas Casier en zijn band, lanceert vandaag het superfunky en catchy  Git You Sucka. De song verhaalt over een zwart meisje en een blanke jongen die op dezelfde dag het licht zien op deze gekke wereld en met heel wat gepest te maken krijgen, maar... gelukkig is er nog Mr. T van ‘The A-Team’…

De track stond al op JTOTHEC’s debuutalbum ‘Somebody Had To Make This Record’ en roept mooie herinneringen op aan de funk en hiphop van de jaren tachtig, compleet met scratches en al. De clip knipoogt naar het verhaal van Ruby Bridges en toont vintage beelden van series en films uit de jaren tachtig met Mr. T in een hoofdrol.

De eerste single You Gotta Believe In You was al een bommetje en kroonde JTOTHEC tot de Vlaamse Jamie Lidell, maar Git You Sucka is nog een pak onweerstaanbaarder. Oefen maar alvast je kung-fu-bewegingen voor op de dansvloer van je schoolbal!

JtotheC is live mee te maken op Plein Public te Roeselare op 14 juini, op Gent Jazz op 29 juni en op p’LatseDoen in Kuurne op 14 juli.

1 juni 2018
Marc Alenus