JEN - Painkiller

JEN - Painkiller

Een oppepper hebben we niet meer nodig na deze binnenkomer.

Jente Neels groeide op in het mooie Brugge in de muziekwinkel van haar vader. Na de middelbare school koos ze ervoor om verder te studeren aan PXL-Music in Hasselt, waar ze na veel experimenteren met verschillende muzikale stijlen uiteindelijk koos voor het poprockgenre. Als bassiste, gitariste en backingvocaliste heeft Jente al naam gemaakt in projecten van Sylvie Kreusch, Ratmosphere en Jan Verstraeten en speelde ze op zowel binnen- als buitenlandse podia.

Met de steun van een krachtige liveband en gesterkt door die opvallende stem brengt JEN een rauwe sound van energieke poprock vol aanstekelijke hooks. Woorden zeggen je allemaal niets? Luister dan naar de eerste single die JEN op de wereld losliet. Painkiller is een stormram op de grote poort van de muziekwereld. Fans van Cherry Glazerr, Blondshell, Bully, Sasami en andere Illuminati Hotties, spits de oren en zet het volume luid genoeg, want van deze jongedame gaan we nog horen!

Op 11 oktober 2024 is het JEN Invites in Brugotta Club in Brugge met Ramkot, Milo Meskens, Ratmosphere, Lightspeed, Archie X, Camilla Blue, Judtih en meer. Daar zal JEN deze nummers voor het eerst live brengen.

15 september 2024
Marc Alenus