je m'en sex please - Caveman

Inlandse Maatjes

je m'en sex please - Caveman

Amper een jaar oud, maar het Gentse je m’en sex please, weet van aanpakken. Zoveel is duidelijk.

In november 2018 vonden drie jonge gasten en een wilde furie elkaar in je m’en sex please en sindsdien is niemand in de Gentse punkrockscene nog veilig. Tegenwoordig bestaat de band uit  Jochem Roegiers (zang/ gitaar), Damian Davila (drums), Tammas Coudenys (bas) en Nico helskens (lead guitar) elkaar en is de band klaar voor het grote werk.

Luister maar eens naar nieuwe single Caveman waarin het viertal rauwe energie koppelt aan onweerstaanbare pogo-rock. De gitaren slingeren zich door de ruimte, maar hun kabels raken nergens in de knoop dankzij de beukende ritmesectie en dan is daar Roegiers die als een bezetene in de microfoon schreeuwt en toch verstaanbaar blijft.

Deze zomer won de band Holy Rock Rally 9000 en dat zal niemand verbazen bij het horen van dit, nu al klassiek klinkende punk anthem. Speel dit op de radio en wedden dat er dan over twintig jaar nog mensen gaan zeggen: ken je deze nog? Net zoals we nu nog altijd spreken over I Can’t live in a Lving Room van Red Zebra of Morregen van Belgian Associality.

18 november 2019
Marc Alenus