JAKOMO - Luna Park

JAKOMO - Luna Park

ET!KET RECORDS  is helemaal klaar voor de zomer.

Bij ET!KET RECORDS grossieren ze dezer dagen in zomerse singles. Eerder deze week presenteerde het label al de nieuwe van Bonzo en vandaag is er Luna Park, de opvolger van Onlyu en de tweede single uit de aankomende ep ‘Fastbreak’ van JAKOMO.

De suave rockers hebben, na hun debuut in 2017, zich gelaafd aan een cocktail van Homeshake, Whitney en Oscar Jerome. Met stemmingen die swingen van nerveuze rock naar slacker pop en altijd gericht op het verspreiden van goede vibes en energie, heeft het project aan volwassenheid gewonnen door middel van vele shows - waaronder Ancienne Belgique, Botanique en DOUR Festival - om eindelijk hun geluid te definiëren als suave rock.

De veelgeprezen eerste single Onlyu warmde de harten van luisteraars op Radio 1 en Bruzz, waar JAKOMO op nummer 26 van de Brusselse top 100 belandde. Luna Park is waarschijnlijk het meest aanstekelijke nummer van de ep en is opnieuw het resultaat van een uitstekende productie van Mathias Stal.

De single beleefde zijn première al op Radio 1 en volgens presentator Korneel De Clercq gaat het nummer over Brussel, basketbal, volwassenheid en eenzaamheid. Wij hoorden ook een verwijzing naar J.Lo en vooral een track die de warmte van een zomeravond uitademt.

En wat de radio niet kon, maar wij wel, is het delen van de clip. En die is bijzonder. De video is immers in eigen beheer gemaakt door JAKOMO's gitarist Wout Vermijs (@fafoul_), die zorgvuldig een originele visuele identiteit aan de band toevoegt. In zijn tekeningen vind je inderdaad verwijzingen naar de vier thema’s die hierboven werden opgesomd. Aan u om ze ook te ontdekken.

‘Fastbreak' komt dit najaar uit en Jakomo speelt eveneens de halve finale van Humo's Rock Rally op 4 oktober. Het wordt dus een lange zomer.

20 juni 2020
Marc Alenus