Ivori Moss - What If

Ivori Moss - What If

De broers Sander en Jasper Bullynck (gitarist bij Oscar And The Wolf) mogen dan wel al een tijdje, net zoals de rest van ons, geen familiefeestjes meer bijwonen met kwekkende tantes en rokende nonkels, met hun favoriete nichtje bakten ze toch stiekem zoete broodjes. Het resultaat is Ivori Moss.

Ivori Moss grossiert in vette beats, zieke elektronica en de soulvolle stem van zangeres Aline Goffin (het nichtje in kwestie). Afgaande op eerste worp What If is stilzitten geen optie voor dit trio. Op deze eerste lekkere track duwt een onweerstaanbare groove je recht naar de dansvloer en het refrein boort zich als één of andere worm recht naar je brein om zich daar te nestelen. We zouden helemaal niet verbaasd zijn, mocht na onderzoek blijken dat de band verantwoordelijk is voor de temperatuurrecords die we momenteel slaan.

Het drietal belooft binnenkort een ep uit te brengen en een drive-in peepshow te geven bij één van de bandleden thuis tijdens het eerste weekend van maart. Helemaal corona-proof. Maar of je veilig thuis geraakt…

23 februari 2021
Marc Alenus