Isaac Roux - The Right Place

Isaac Roux - The Right Place

Alles valt op zijn plek voor deze beloftevolle singer-songwriter.

Isaac Roux staat aan de vooravond van een grote carrière en internationale doorbraak. In eigen land vliegen de tickets voor de clubtour in maart en begin april de deur uit. Deze zomer opent hij The Barn, de grootste festivaltent ter wereld, op de zondag van Rock Werchter en wie weet komen er nog meer grote festivals bij.

Ook in het buitenland begint het verhaal te lopen, vooral in Nederland (KINK, Radio2/Blokhuis, OOR, Pinguin, ...) en Duitsland en Oostenrijk (live sessie bij Deutschlandfunk Kultur, airplay op Radioeins (Berlijn) en FM4 (Wenen), ...), is hij al geen onbekende meer. Zijn spot op het roster van MOJO (bookings NL) en de nakende tour in het voorprogramma van een grote, internationale ster kan dat allemaal mooi verder aandikken. De data daarvoor worden nu vrijdag bekend gemaakt.

The Right Place is Isaac Roux' meest uptempo single tot nu toe. Hij doet een beetje denken aan Keep Your Head Up van Ben Howard dankzij de energyboosting melodie en refrein (en dito lyrics), maar dankzij de fluwelen stem klinkt hij nog beter. Hoe dan ook doet Isaac Roux met deze single een gooi naar de radio en het daarmee gepaard gaande grote succes. De (voortreffelijke) productie en mixing was in handen van Bert Vliegen (DIRK., Whispering Sons, Meltheads en Dressed Like Boys).

6 maart 2024
Marc Alenus