Idiots - Lipstick Glamgirl

Idiots - Lipstick Glamgirl

Nieuwe drummer mept het uitroepteken uit Id!ots.

Een nieuw jaar, een nieuw pak en dus laat Id!ots, de band van Luc Dufourmont het uitroepteken vallen. Ook de muziek zit in een ander jasje, te horen aan de nieuwe single Lipstick Glamgirl. Die laat een geluid horen dat opschoof richting die andere band met een uitroepteken: HYPER !

Het nummer opent met een knoeperd van een riff en Dufourmont haalt de beste Alex Turner in zichzelf naar boven, terwijl in de achtergrond nieuwe drummer Minco De Bruin (Comet Street en Transcoder) laat horen dat hij blij is om nu ook een Idiot te zijn.

In de leuke low budgetclip zien we wereldkampioene Burlesque Zoe Bizoe, maar ook massa’s andere onbekende meisjes en vrouwen die sensueel hun lippen stiften. Hoewel, helemaal achteraan in de clip wordt hun identiteit toch vrijgegeven. Benieuwd wie van hen de meeste vriendschapsverzoekjes zal krijgen. Of hebben ze jou niet afgeleid van de muziek?

Lipstick Glamgirl licht de sluier op van een eerste ep ‘Chapter 1 – Spring’. Later volgt uiteraard ook ‘Chapter 2 – Fall’ en nog later worden beide ep’s op één vinylplaat geperst. De eerstvolgende show van Idiots vindt plaats net over de grens in Lille in L’imposture.

30 januari 2020
Marc Alenus