Holy Hannah - Stay With Me

Holy Hannah - Stay With Me

Dit jaar komt de zes songs tellende ep eraan.

In 2023 voltooide Holy Hannah, zoals de Belgische producer en zangeres Hanne Torfs (bekend van Fortress en School Is Cool) zich nu noemt, de eerste zes nummers, die ze in afzondering schreef midden in een bos.

Met het eerste nummer, Human Touch, maakten we al kennis in de zomer van vorig jaar en dat was een schot in de roos. Ze zette ook al een paar podia in vuur en vlam met haar geweldige verschijning (Holy Hannahs betoverende kostuum is van de hand van de innovatieve modeontwerpster en kunstenares Jana Roos).

Op de opvolger van Human Touch was het wachten tot nu. Stay With Me, is een spookachtige dancetrack waarin ze de eenzaamheid van een gebroken hart bezingt. Een bruisende metropool vormt het canvas voor dit verhaal over hartstocht en verlangen naar iets wat niet mocht zijn. Zware hoorns en mystieke gezangen zetten het nummer kracht bij.

"Plastic bags are dancing in a faint gray sky / People see right through me, when they pass by / I’m nothing but a shadow, A ghost in a grown up gown / You took the best of me, then burned it down." U merkt het: Holy Hannah is meer dan pompende beats, maar toch is dit een nummer dat vraagt om veel volume en goede speakers. Dus laat je vooral gaan!

13 januari 2024
Marc Alenus