Growing Horns - 2084

Inlandse Maatjes

Growing Horns - 2084

Growing Horns is de gezamenlijke liefde van vijf bastaarden met een passie voor trage, heavy muziek en laaggestemde gitaren. Neem een halve beker donkere doom, voeg er een kwart vuile sludge en een kwart thrash aan toe, giet het in je waterpijp met wat van je beste drank. Goed schudden en aansteken. Voor de gevolgen staan we niet in. 

In ieder geval, de muzikanten: Dafus Demon (zang), Wim Vekeman (bas), Didier Cottenies (gitaar), Sven Caes (gitaar) en Simon Vandoom (drums), timmeren ondertussen al vijf jaar aan de weg en doken eerder dit jaar de studio in met producer Jonas Nyaarr. Het resultaat, de ep 'The Nobility Of Pain' wordt op 21 december feestelijk voorgesteld in cafe Elpee te Deinze

Wie Goatsnake, Saint-Vitus, Crowbar, Down, Pantera, High on Fire of Yob in de playlist staan heeft, let best even op, want de band heeft een eerste video, 2084, uitgebracht. Mét boodschap nog wel. Het concept van de video is dat we honderd jaar na 1984 Orwells waarschuwing in de wind hebben geslagen en nu met de gebakken peren zitten. En dat we dit niet mogen/kunnen/zullen blijven pikken.

27 november 2019
Bert Gysemans