Fortress - Do It Again

Fortress - Do It Again

De knaldrang is groot.

Begin deze zomer lanceerde de Belgisch-Nederlandse electropopband Fortress een knappe concertfilm waarin zangeres Hanne Torfs (ook van School Is Cool), toetsenist/ beatmaker Roben Den Brok en bassynhtspeler Nils Tijtgat (Team William) lieten horen hoe ze zouden klinken, mochten ze niet verhinderd zijn door “je weet wel.”

Aan het eind van die concertfilm speelde het trio het door de bassynth voortgestuwde nummer Do It Again, een nummer dat in geen enkele zweterige dansclub zou misstaan en laat voelen hoe groot de knaldrang van de drie wel is. “Do it again, let’s fall in love”, zo nodigt Hanne Torfs ons uit en zo wakkert ze meteen de passie aan. Ook haar kompanen laten zich niet onbetuigd en werken mee tot het nummer explodeert in extase.

Do It Again komt met een videoclip die beelden bevat van de door Tijs Torfs (broer van) geregisseerde concertfilm. Bekijk hem hieronder.

Op 20 november staat het trio op Indietronic Fest #5, maar zeg ons aub dat we niet meer zo lang moeten wachten tot we nog eens los kunnen gaan en ons in het zweet dansen.

26 augustus 2021
Marc Alenus