Epona - Voice

Epona - Voice

Van het witte doek en het theaterpodium naar de muziek.

Epona Guillaume staat al sinds haar zevende op het podium en was al te zien in grote zalen als het Odéon in Parijs, het Nationale Theater van Brussel en de Schaubühne in Berlijn. Ze speelde in de documentairefilm ‘Sans Frapper’ van Alexe Poukine. Ze spreekt vloeiend Nederlands en Frans, maar voor de eerste single kiest ze voor het Engels. 

Debuutsingle Voice geeft een stem aan alle vrouwen en de bijhorende emancipatie, die ze eisen, ingebed in een "indierock-/alternative popgeluid, beïnvloed door The Strokes, Mazzy Star, Cigarettes After Sex en Alvvays. En de single heeft de naam niet gestolen. Op Voice toont Epona zich een begenadigd zangeres met een stem als een klok. Bovendien is het ook een erg straf nummer dat tegelijk alternatief en toegankelijk klinkt. De lat ligt meteen erg hoog voor wat volgt. En er komt meer.

Binnenkort volgt immers de ep ‘Help I’m Fine!’, een samenwerking met Dimitri Eggermont (muzikant en producer), die werd opgenomen met Charles de Schutter (Superbus, -M-) en Valeria Di Forti. Remy Lebbos (Tanaë, Blanche, Nicolas Michaux,...) heeft de ep gemasterd.

Maak hieronder kennis met deze nieuwe ster aan het Belgisch muziekfirmament via de clip, geregisseerd door Louis Lekien, artistiek leider van het productiehuis Bleu Nuit, die reeds werkte voor Oscar en de Wolf, Ichon, RIMON en Poupie.

14 maart 2023
Marc Alenus