Elias - Day 2

Elias - Day 2

Op 27 augustus volgt de volledige ep.

Na South en Parasites brengt Elias Devoldere de derde single uit van zijn binnenkort te verschijnen ep.  Devoldere ken je als drummer van o.a. Nordmann, Sumi, Hypochristmutreefuzz, John Ghost en H A S T. Hij werd ook vaak gevraagd om soundtracks te maken voor dans en theater, en dat bleek de kiem voor een eigen soloproject. Na lang sleutelen aan zijn eigen geluid is Elias klaar om dat langverwachte project te onthullen.

Elias schreef en registreerde Day 2 tijdens de eerste lockdown. De dromerige en nostalgische track met een vleugje bossanovo in gaat over herinneringen die vervagen en je tenslotte ontglippen, hoezeer je ze ook koestert. Hij nam alles thuis op waardoor de song heel nadrukkelijk zijn persoonlijke neerslag is geworden van die bevreemdende maanden. 

De ep ‘Kaiku’ verschijnt op het eind van de zomer op Unday Records (Nordmann, Dans Dans, Millionaire, Trixie Whitley…) De vijf tracks werden geproduced door Elias zelf en gemixt door Jasper Maekelberg.

Live wordt Elias bijgestaan door gitaristen Cyriel Vandenabeele  en Jesse Maes en bassist Dries Geusens. Vandaag 8 augustus 2021, kan je hen nog aan het werk zien in De Zwerver, samen met Pauwel, maar als dat niet meer lukt, kan je nog naar Moods, Brugge op 12 augustus en Boomtown Gent op 24 augustus.

De ep voorbestellen kan hier.

8 augustus 2021
Marc Alenus