Delv!s - Walk Alone Track

Delv!s - Walk Alone Track

In aanloop naar zijn eerste album ‘Bla Bla Blue’, dat begin 2022 uitkomt, onthult, de jonge Belgische singer-songwriter met een unieke soulstem, zijn nieuwe ep ‘Walk Alone Tracks’.

Hoe klein ons landje ook, het bulkt van het muzikale talent in alle soorten genres. In het Soul-genre is Delv!s een van de namen van het moment. Daarachter schuilt de 34-jarige Niels Delvaux, een man die zijn singles No Ending, Brother en Come My Way miljoenen keren zag gestreamd worden op Spotify en nu dus na Rebelman weer drie nieuwe tracks aflevert, waarvan Walk Alone Track de eerste single is.

Die bitterzoete, deinende track vertelt wat we kunnen voelen als we helemaal alleen op avontuur gaan zonder doel, terwijl het onweerstaanbaar de mooiste kwellingen van de ziel oproept met zijn koper en dwarsfluit. Maar Delv!s zou Delv!s niet zijn mocht je ook geen elektrisch orgel en elektrische gitaren horen.

In de clip zien we dezelfde pop die ook al die van Rebelman opleukte. Hij bevindt zich in de nachtelijke stad waar mooie meisjes eenzaam en verveeld achter het raam zitten en hij zich even alleen en onbegrepen voelt. Op onverwachte wijze komt hij echter op het platteland terecht. Wil je weten hoe, weet je wat te doen:

20 oktober 2021
Marc Alenus