#daPremière - Jesper Lindell - Leave A Light On

#daPremière - Jesper Lindell - Leave A Light On

Jesper Lindell, songwriter, zanger, gitarist en pianist uit Zweden, is klaar om ons zijn nieuwe album voor te stellen.

De opvolger voor 'Everyday Dreams' uit 2019 staat gepland voor volgend jaar. Niet enkel was er de pandemie, waardoor het tourschema van Jesper Lindell en zijn fantastische six-piece-band geannuleerd werd. De man moest bovendien een niertransplantatie ondergaan. Dankzij een ijzersterke wil en eenduidelijke visie kunnen we nu genieten van een eerste single. Leave A Light On is niets minder dan een statement.

Met diepe, warme stem en met de steun van blazers weet Lindell een dosis soul in de Americana te brengen. Leave A Light On straalt de nodige positiviteit uit evenals een boodschap van hoop. De perfecte song om van te genieten tijdens een laatavondrit langs verlaten wegen, terwijl je geniet van een prachtige zonsondergang en alle beslommeringen van de dag achter je laat.

Jasper Lindell brak in 2017 door in de Zweedse muziekscene met een eerste ep. Eerder zat hij samen met André Kvarnström en Kristoffer Schander (nu deel van Blues Pills) in de door de jaren zeventig geïnspireerde rockband Almost Nature.

27 juli 2021
John Van de Mergel