Danny Blue and the Old Socks - Be With Me

Inlandse Maatjes

Het gaat vooruit met Danny Blue and the Old Socks ! De band haalde zowel de finale van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel als de finale van Humo’s Rock Rally!  Single 6ft Tall Baby was dikwijls te horen op StuBru en ook live bewees de groep met meer dan vijftig stomende shows een veelbelovende  en verfrissende aanwinst te zijn voor het live circuit.

En nu is er de nieuwe single Be With Me die in een speciale radio versie (niet op de ep, digtal only op 27/4) geremixed werd door niemand minder dan de Britse producer Youth (The Verve, Paul McCartney, The Orb, Beth Orton ..).

De jengelende gitaar, het slome ritme en de stevige vocale uithalen aan het eind werpen Danny Blue and the Old Socks in de wasmand ergens tussen de onderbroeken van Mac Demarco, de zwembroeken van Surf Curse en de marcellekes van The Libertines. Vooral niet wassen, maar enkel uitspoelen met zeewater en laten drogen op het Strand van Sint-Anneke terwijl je cool vanachter je zonnebril naar de lokale schonen lonkt. Zo doen die mannen dat ook.

Wees daar zelf getuige van op een van volgende gelegenheden:

26/4 – Support va The Van Jets – Het Depot- Leuven

28/4 – School Rock Festival – Kontich

8/5 – Muziekodroom – Hasselt

12/5 – Left Festival – Antwerpen

13/5 – Support Hockey Dad – 0666 – Oostende

18/5 – Gladiolen 2018 - Olen

25 april 2018
Marc Alenus