Christoph Lambrecht

Achtergrond

Voor we weer met een kater, vetter dan Garfield, de afgevallen naalden van de kerstboom uit ons vast tapijt zitten peuteren en ons nog amper kunnen herinneren welke goede voornemens we op nieuwjaarsnacht weer tegen beter weten in hebben gemaakt, hebben we voor u nog een hele resem eindejaarslijstjes van onze redacteurs en echte would-be BV's.

Helemaal laatst in ons rijtje is één van de warmste radiostemmen van ons Vlaanderenland: Christoph Lambrecht. De man die al duizend jaar en meer de drijvende kracht is achter 'Music@Work' op Studio Brussel.

De beste van het jaar

1. Jamie XX – In colour

2. Tame Impala - Currents

3. Kendrick Lamar – To pimp a butterfly

4. Balthazar – Thin Walls

5. Disclosure - Caracal

Amai, dat kon beter!

‘Uptown Special’ van Mark Ronson, een magistraal Uptown funk, voor het overige; heel mager beestje.

‘Compton’ van Dr Dre; heeft hij daar vijftien jaar voor nodig gehad? wel een goeie film! En ook comeback van The Prodigy, zielig. Big beats met een bierbuik.

Mocht ik de tijd kunnen terugspoelen

Hip hop hooray maar toch ook veel kaf en koren enzo. Kan er iemand Kygo de uitgang tonen aub? En ik had sowieso veel meer concerten willen zien. Ik haal mijn schade in 2016 ruimschoots in.

U hebt deze toch gezien?

Straf live

/

Ik voorzie voor 2016?

Er zitten heel veel goeie Belgen aan te komen. Ik ben benieuwd naar Woodie Smalls, Alice on the Roof; jong en zéééér beloftevol. En Stephen & David; eindelijk een nieuwe plaat aub?

Coming up

Kijk eens hierboven aub en Go March!!

2 januari 2016