Candle.Bags - Fountains Of Love

Candle.Bags - Fountains Of Love

De goede vibes spuiten tot hoog in de lucht.

Binnenkort komt het Limburgse Candle.Bags (eindelijk) met een heus album op de proppen. De band kwam tijdens de pandemie al onder stoom met onweerstaanbare rocksongs als Aeiou, Schoubbie en WildWater en nu mag de kurk echt van de fles met Fountain Of Love.

"Een mens in zijn pure vorm heeft een overvloed aan liefde. Als je iemand zijn hart beroert, zet dit zich voort zoals een steen die je in het water gooit. Liefde doet stromen, liefde vloeit", aldus zangeres-fluitiste Inge Henrotay over de nieuw single waarin ze zich zelf weer helemaal geeft en de liefde voor de muziek gul laat stromen.

Robson Mangelschots en Seppe Daussi zorgen met bas, drums, synths en gitaar voor een heetwaterbron, waarin de druk langzaam wordt opgebouwd, en Henrotay houdt zich aanvankelijk ook nog in, maar eens de minuut gepasseerd is, is er geen houden meer aan. Erg is dat natuurlijk allerminst. Wij laten ons maar wat graag onderdompelen in die bron van liefde. En wedden dat jij bij de euforische outro ook onder de spatten komt te zitten?

27 juni 2022
Marc Alenus