Byron Bay

Achtergrond

Aha, eindejaar! Waar uw en onze lijstjesfetisj eindelijk ongegeneerd weelderig mag tieren. In de aanloop naar onze ultieme lijst met platen van het afgelopen jaar presenteren wij u ook de lijstjes van enkele bekende koppen uit het muziekwereldje.

Byron Bay

Gestrand in de finale van de Rock Rally 2014, maar nog altijd even vastberaden om 2015 klein te krijgen, lieten wij ook Byron Bay los op onze eindejaarsvraagjes. Dit is het resultaat.



De beste van het jaar

1. Alt-J - ‘This is all yours’
2. The war on drugs - ‘Lost in the dream’
3. Oscar And The Wolf - ‘Strange Entity’
4. Jungle - ‘Jungle’
5. Blake Mills - ‘Heigh Ho’

Amai, dat kon beter!

Om helemaal in de kerstsfeer te blijven: Mariah Careys All I Want For Christmas

Mocht ik kunnen, wekte ik deze terug tot leven

Meneer De Vos mag in dat geval  zeker en vast nog enkele platen aan zijn indrukwekkende backcatalogue toevoegen. En laten we Beady eye vooral nièt terug tot leven wekken.

U hebt deze toch gezien?

Straf live

Nordmann tijdens de Rock Rally was een hoogtepuntje. Ik ben heel benieuwd naar wat zij in 2015 gaan brengen. Idem voor Balthazar. Hun optreden in de AB was één van de betere van het jaar.

Ik voorzie voor 2015

Momenteel zijn we volop bezig met het voorbereiden van onze tweede single die we in februari op het grote publiek gaan loslaten. Er staan al enkele mooie shows gepland in de 4AD, muziekclub N9 en de Botanique. Hopelijk kunnen we daar deze zomer nog enkele festivals aan toevoegen!

Coolste trend

De vinylrevival is iets waar we als muzikanten enkel voorstander van kunnen zijn.

26 december 2014