Bubba - Dancing Woman (Language and Other Barriers)

Bubba - Dancing Woman (Language and Other Barriers)

Na Hot Gurls en Hot Dog Girl vervolledigt Bubba zijn “girl trilogy” met Dancing Woman (Language and Other Barriers).

Eerder dit jaar bracht Bubba al twee singles uit met Hot Gurls en Hot Dog Girl. En het meisje is volwassen geworden op dat dieet van worsten, want het beloofde derde deel heeft niet meer het woord “girl” in de titel, maar heet  Dancing Woman (Language and Other Barriers).

De track gaat over een onbereikbare, dansende Aziatische dame. De taal blijkt een onoverkomelijke barrière. Maar gelukkig is de muziek een universele taal. De track begint als een arcadespelletje, maar een blinkend, funky gitaartje, een lekkere groove en de zang van Emma Verstraete en Ellis De Vreese transformeren het al snel in een zomerse track met licht psychedelische toets. Beter en sprankelender dan het zoveelste glas cava als u het ons vraagt.

Voormalige zangeres Nina Erasmus draagt ook eens haar steentje bij tot de muzikale sprookjeswereld van Bubba. Zij tekende voor het artwork van de geanimeerde video. Tana Pistorius bewerkte en monteerde die tot een clip die baadt in een retro-sfeertje door de knipsels uit oude natuurboeken, kinderbijbels en magazines.

29 december 2020
Marc Alenus