Broken Brass - Up In The Galaxy

Broken Brass - Up In The Galaxy

De bekende twaalfkoppige band is momenteel grote stappen aan het maken: een nieuwe naam (geen Broken Brass Ensemble meer), nieuwe sound (voor het eerst met zanger als frontman), een nieuwe ep (23 april) en een nieuwe tour.

Ja, Broken Brass had heel wat apen in zijn mouw deze week. De single en videoclip Up In The Galaxy was het eerste voorproefje van dit alles en kwam uit op 9 maart. Op deze single is Isaac McCluskey voor het eerst te horen als frontman.

De clip is gemaakt door de grote Andres Fouche (Dope D.O.D. De Staat etc). In Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland verkopen ze al jaren zaaltjes uit met een minimale capaciteit van driehonderd bezoekers, best uniek voor een Nederlandse band.

Ontdek hieronder waarom Vlaanderen moet volgen. Voorlopig speelt Broken Bass nog geen shows in Belgiƫ, maar wie aangestoken wordt door het enthousiasme van dit twaalfkoppige monster dat een explosieve combinatie brengt met de flow van hiphop, de drive van electro en de nog steeds aanstekelijke brass sound kan naar een van de shows opgelijst onder de clip.

14 mrt Helling Utrecht
19 mrt Vera Groningen
20 mrt Fifth Eindhoven (Effenaar presents)
27 mrt Patronaat Haarlem
3 april Burgerweeshuis Deventer
10 april Luxor Live, Arnhem
23 april Melkweg, Amsterdam (EP release)
25 april Grounds Rotterdam
1 mei Neushoorn, Leeuwarden

11 maart 2020
Marc Alenus