Borokov Borokov - Dubbele Gevoelens ft. Ludo De Vriendt

Borokov Borokov - Dubbele Gevoelens ft. Ludo De Vriendt

Is dit Borokov Borokovs vrolijkste nummer tot op heden?

Rotkart Records heeft iets te vieren en doet dat met een nieuwe single van Borokov Borokov. Reden voor het feest is dat na een kort uitstel het bijna zover is: op 20 maart verschijnt het nieuwe album van Borokov Borokov!

En er is meer: Rotkat Records brengt naastEnkel Duetten ook Borokov Borokovs derde studioalbum, ‘Wachtmuziek’ uit. Twee albums voor de prijs van een dus, samengeperst op één cd of voor de vinylfans: op twee schijfjes.

De nieuwe single, Dubbele Gevoelens vind je nog altijd op ‘Enkel Duetten’ en is al de vijfde single van die plaat. Deze keer werkte de groep samen met ene “Ludo de Vriendt” die cryptisch wordt omschreven als ex-achtergrondzanger van Arsenal (nee, niet de voetbalploeg) en tevens exportproduct en Gents-Caraïbische superster From DEEWEE.

Wie naar de single luistert, merkt echter al snel dat er iets niet klopt. Geen wonder, want bij Borokov Borokov is niets wat het op het eerst zicht lijkt. Het gaat hier met andere woorden: met Charlotte Adigéry die haar stem liet inblikken tijdens Deep In The Woods.

En over “inblikken” gesproken, check zeker ook de clip en laat je niet afleiden door de absurdistische non-lyrics, maar leef mee met de hondjes.

15 maart 2020
Marc Alenus