Borokov Borokov - 3:30

Inlandse Maatjes

En waarom ben jij hier?

“Ik ben hier om te dansen” zingt Martha Maieu op de nieuwe single van Borokov Borokov. Die single heet 03:30 (“Half Vier) en is de voorloper van het tweede, aankomende album van de band van Arne Omloop (Bed Rugs), Boris Van den Eynden (Laat Maar, CUNTST), Noah Melis (Shy Dog, Pascale Deweze) en Yorgos Tsakiridis (King Dick, The Hickey Underworld).

Het absurdistische dansnummer, dat het midden houdt tussen Da Da Da van Trio en iets van Beraadgeslagen, is een ode aan het exacte middelpunt tussen 3 en 4 uur ’s nachts, het moment waarop grenzen tussen waken en slapen, tussen droom en daad en tussen werkelijkheid en droom vervagen.

De track werd opgenomen met Martha Maieu (Blackie and the Oohoos, Penus, Flying Horsemen) in een leegstaande discotheek omwille van de natuurlijke reverb en natuurlijk ook omdat die habitat van nachtraven past bij de tekst.

Ontdek hieronder zowel de gewone als de nog meer dansbare “extended play”.

Borokov Borokov speelt komende zomer onder meer op het Best Kept Secret Festival, Down The Rabbit Hole, Genk on Stage en Absolutely Free Festival.

Foto: persbericht Borokov Borokov.

rame src='https://www.youtube.com/embed//80C0aWxG2tc' frameborder='0' allowfullscreen>

10 mei 2019
Marc Alenus