Bianca Steck - Do I Know Myself At All?

Bianca Steck - Do I Know Myself At All?

De in Barcelona geboren muzikante en architecte noemt tegenwoordig Brussel haar thuis en geeft een nieuwe blik op haar eerste plaat (via Unday).

 

Do I Know Myself At All?, de tweede single van Bianca Steck, nodigt de luisteraar uit op een diep persoonlijke reis van zelfreflectie en identiteit, waarbij Bianca's rijke muzikale erfgoed vermengd wordt met hedendaagse folk- en popinvloeden. Het is een aangrijpende verkenning van zelfontdekking en van de percepties, die vorm geven aan wie we zijn.

De oprechte tekst en intieme harmonieën stellen de diepgaande vraag hoeveel van onze identiteit echt van onszelf is en hoeveel wordt gevormd door de meningen en verwachtingen van anderen? De bijhorende videoclip, geregisseerd door de getalenteerde Romain Szuwalski en gefilmd in suggestieve 16mm, legt dit introspectieve thema visueel vast. De video volgt Bianca in verschillende gedaantes tijdens een contemplatieve reis door de straten van een stad. Een vreemdeling laat Bianca's halsketting vallen, waardoor een zoektocht op gang komt om te begrijpen wat er is gebeurd en - metaforisch - om haar ware identiteit terug te winnen.

23 september 2024
Marc Alenus