Bat Eyes - I'm On It

Inlandse Maatjes

Bat Eyes - I'm On It

Bat Eyes, een kersvers indierock trio rond Koen Wijnant (Arquettes) liet zijn eerst clip los op de mensheid. Laat ons snel vriendjes worden!

Wijnant, zelf vriendjes met bassiste Luna De Bruyne en drummer Tomas Serrien (Melting Time), dook met die twee de studio in om als Bat Eyes drie songs op te nemen. Daarvan is I’m On It de eerste die het daglicht ziet. Sporen van bijvoorbeeld I Need A Rest van Arquettes zijn duidelijk waarneembaar in deze catchy single.

De versterkers van bas en gitaar mochten duidelijk trillen, terwijl de zang een ruw kantje kreeg door vervorming. Train je nekspieren maar want, je hoofd gaat onweerstaanbaar meedeinen op het logge, maar heerlijke ritme.

In de studio werd ook meteen een clip ingeblikt. Die laat je letterlijk alle hoeken van de kamer zien, zoals je hieronder kan merken.

Shows staan er nog niet gepland, maar dat het kriebelt bij de drie mag wel duidelijk zijn. In september duiken ze alweer de studio in om een tweede lading songs in te blikken. “I’m only waiting for the good part,” zingt Wijnant, zou ze dus maar beter in de gaten via Facebook en/ of Instagram.

27 juli 2019
Marc Alenus