Anna Julia - Run Run Baby

Anna Julia - Run Run Baby

Na haar indrukwekkende debuut bij The Voice van Vlaanderen en haar eerste single All The People, keert Anna Julia Verstrynge terug met haar tweede single. Deze jongste release zit erg clever in elkaar en laat mooi ruimte voor het ongewone stemgeluid van deze piepjonge artiest.

Run Run Baby is een krachtige song die thema's zoals onzekerheid en de zoektocht naar identiteit aansnijdt. De song moedigt aan om je innerlijke stem te volgen.

Anna Julia schreef de song niet zelf, maar hij past haar als gegoten. Ze richt zich hiermee tot jongeren die worstelen met vergelijkbare gevoelens en biedt hen een muzikale uitlaatklep en herkenning. Met deze single kiest Anna Julia duidelijk voor een stijl die haar nauw aan het hart ligt en haar persoonlijke groei als artiest weerspiegelt. En vergis je niet, achter haar meisjesachtige look zit een kleine rebel.

De muziek van Run Run Baby is geschreven door Nikolaas Debusschere, met lyrics van Aude Dewerchin. Het nummer werd vakkundig gemixt door Willem De Deygere en het arrangement en de productie zijn verzorgd door Jonathan Dhondt.

UIteraard vind je Anna Julia ook op onze playlist. Volg hem voor je wekelijkse update van nationale en internationale nieuwkomers.

29 augustus 2024
Marc Alenus