Anna Julia - All The People

Anna Julia - All The People

In 'The Voice Van Vlaanderen' 2022 moest ze er nog uit in de tweede ronde, maar deze eerste single bewijst het talent van dit Kortrijkse diamantje.

De zangcarrière van Anna Julia begon bij Dogwalker, bekend van de melancholische popnummers. De dag van haar achttiende verjaardag schreef ze zich meteen in voor 'The Voice Van Vlaanderen'. Hier liet ze een blijvende indruk achter met haar unieke stemgeluid, intieme performances en opvallende outfits. Tijdens de blind audition kreeg ze met de breekbare cover van Habibi de hele zaal stil en deed ze elk hart smelten. Tijdens de Battles werd ze naar huis gezongen door de latere winnares Louise, maar dat fnuikte de ambitie niet.

Ze was vastbesloten om dat muzikale talent te blijven tonen, de horizon te verbreden en haar passie voor zingen met de wereld te delen. Dat doet ze met debuutsingle All The People, een nummer over opgroeien, zichzelf leren ontplooien en de onvermijdelijke groeipijnen, die daarbij komen kijken.

All The People gaat over het besef dat andere mensen jouw leven niet bepalen, dat er maar één persoon kan beslissen over hoe je in het leven staat en die persoon ben je zelf. Een herkenbaar thema voor haar leeftijdsgenoten, maar met een stem die niet past bij haar jonge uitstraling.

De muziek werd geschreven door Nikolaas Debusschere, de lyrics zijn van de hand van Aude Dewerchin. Het nummer werd gemixt door Willem De Deygere en Jonathan Dhondt stond in voor het arrangement en de productie. Vanaf nu is het aftellen naar een eerste ep en die komt er aan in 2024.

22 oktober 2023
Marc Alenus