Ampersand in Engeland - deel 2

Busbabbels

Ampersand had even genoeg van België. Tijd om andere horizonten te verkennen. Dus werden versterkers en instrumenten ingeladen en werd het Kanaal overgestoken, nu dat nog zonder al te veel problemen kan. Dit is hun relaas in stukken en brokken.

Dag 2

Na een kleine after party in “The Signature Brew” op de eerste avond en een tweede korte nacht zijn we klaar voor “The Birds Nest”. Maar eerst lassen we een sightseeing dag in, nu we toch in Londen zijn kunnen we er van profiteren. Goed eten & goed drinken, de beste combinatie om na te genieten van een eerste UK show.

Na een korte rit door het drukke Londen komen we aan in “The Birds Nest”. Een donkere bruine pub zoals er velen zijn in London zou je denken. Minder is waar, ooit stond Dire Straits hier op het podium. Het is dan ook een hele eer om op hetzelfde podium te mogen staan als deze toch wel iconische band.

We leerden uit onze tweede UK show... dat de kroeggangers in Londen zeer graag dansen op Belgische popmuziek. Het bier laten vloeien, dansen, meebrullen, de Londenaars weten duidelijk van aanpakken. Na deze twee UK shows keren we morgen terug huiswaarts.

Bart Smet

8 maart 2019
Marc Alenus