8 juni - 15 juni

Achtergrond

Ja,we weten het. De blokperiode is volop aan de gang. U heeft geen tijd of gewoon geen zin. Hoe dan ook, moest u nog van gedachten veranderen kan u gratis naar The Maccabees op dinsdag in de Botanique. Een mailtje met de naam van de band als onderwerp naar info@damusic.be kan al voldoende zijn. Als u behoefte heeft aan andere bands om de ontspanningsuurtjes te vullen, kan u hier ook nog naartoe.

8 juni - 15 juni



THE MACCABEES
Waar: Botanique, Brussel
Wanneer: dinsdag 9 juni 2009 - 20.00 u
Wat: Indierock uit Brighton, die stilaan klaar lijkt om ook de rest van Europa aan te pakken
Waarom:  Dit vijftal heeft net zijn tweede album 'Wall Of Arms' uitgebracht en kreeg in eigen land al heel wat belangstelling. Of de talrijke verwijzingen naar Arcade Fire terecht zijn, kan u nu aan den lijve ondervinden.
Kost: € 13/10/7

SOULFLY
Waar: De Zwerver, Kortrijk
Wanneer: donderdag 11 juni 2009 - 20.00 u
Wat: exclusieve clubshow van de band rond metallegende Max Cavelara
Waarom: Omdat een show in een club toch nog van een ander kaliber is dan op één of ander festival. Na zes albums met Soulfly brandt de vlam nog even fel, ook al maakt hij af en toe een uitstapje met zijn broer.
Voorprogramma : Dedicted
Kost: € 24/20

NEEKA
Waar: The Music Village, Brussel
Wanneer: donderdag 11 juni 2009 - 12.30 u
Wat: één van België's meest originele muzikanten.
Waarom: Omdat ze momenteel aan een nieuw album werkt en u hier (waarschijnlijk) de kans krijgt om enkele van die nummers in avant-première te horen te krijgen. En u hoeft er niet eens voor te betalen.
Kost: gratis

ZZ TOP
Waar: Vorst Nationaal, Brussel
Wanneer: vrijdag 12 juni 2009 - 20.00 u
Wat: veertig jaar blues en het nog steeds niet beu.
Waarom:  Omdat deze band uniek is in het circuit en bovendien nog steeds evenveel speelplezier tentoonspreidt als veertig jaar geleden. Laat die baarden dus maar groeien. De rest komt vanzelf.
Kost: € 49

THE GODFATHERS
Waar: Petrol, Antwerpen
Wanneer: zaterdag 13 juni 2009 - 21.00 u
Wat: verstand op nul, ogen op oneindig en rammen maar.
Waarom:  Omdat hun credo (Birth, School, Work, Death) nog steeds onverminderd van tel is. U kan er dus maar beter van profiteren. Deze voorvaders van bands als Oasis staan nog steeds op scherp en komen dat maar al te graag in your face wrijven.
Voorprogramma: Some Say Yes Some Do Less
Kost: € 15/12

7 juni 2009
Patrick Van Gestel