4 t/m 17 maart 2013

Concertgids

Zo veel te zien, zo weinig tijd. Wij begrijpen u, dierbare concertliefhebber. Vandaar dat wij alweer onze unieke selectie van concerten (en vaak voor een prikje) aan u voorleggen. U moet enkel nog uit uw relaxzetel komen.

4 t/m 17 maart 2013



DAVID BAZAN
Waar: Café Video, Gent
Wanneer: maandag 4 maart 2012 – 20.00 u
Wat: voormalig leeuwenhoofd
Waarom: altijd bijzonder lowkey gebleven, de jongens van Pedro The Lion, maar wel enkele prachtige platen gemaakt. En deze David Bazan stond aan het leeuwenhoofd. Trouwens, ook solo is hij het niet verleerd. Er wordt gefluisterd dat hij een volledige Pedro-plaat zou spelen, maar garanties zijn er niet.  
Kost: € 0

TRAUMAHELIKOPTER
Waar: Madame Moustache, Brussel
Wanneer: woensdag 6 maart 2012 – 21.00 u
Wat: rock, maar niet alleen voor noodgevallen
Waarom: Drie Hollanders op een vIerkante meter, die hun rockmuziek laten rammelen en kletteren aan alle kanten. Nog al gezien? Misschien, maar deze noorderburen doen het met bijzonder veel inleving en alsof hun leven ervan afhangt.
Kost: € 5

CHRISTOPHER OWENS
Waar: Botanique, Brussel
Wanneer: woensdag 6 maart 2012 – 20.00 u
Wat: girl gaat solo
Waarom: zijn Girls zijn niet meer, maar ook solo heeft hij zijn hart nog steeds op de tong, bezingt hij de liefde met veel passie en creëert hij zo nog steeds iets unieks. Benieuwd of zijn concerten nog even rommelig zijn als die van zijn band.
Voorprogramma : ANTOINE CHANCE
Kost: € 13/13/10

METZ
Waar: Ancienne Belgique, Brussel / Muziekodroom, Hasselt,
Wanneer: maandag 11 (AB) / dinsdag 12 (MOD) maart 2012 – 20.00 u
Wat: Alweer rock uit Canada
Waarom: En wat voor rock. De plaat sloeg onze recensent met verstomming en deed hem meteen zijn kandidatuur voor dit concert indienen. Als ze maar een kwartje van het geweld, dat ze op de plaat tentoonspreiden, kunnen uitstralen op een podium, moet de stabiliteit van de concertzalen waarschijnlijk al gecontroleerd worden.
Voorprogramma : BLACKUP
Kost: € 12 (AB) / 10/7 (MOD)

THE MEN
Waar: De Kreun, Kortrijk / Magasin 4, Brussel
Wanneer: vrijdag 15 (Kreun) / zaterdag 16 (Magasin 4) maart 2013 – 20;00 u
Wat: echte mannen met echte muziek
Waarom: wat het wordt staat nog niet helemaal vast, want met The Men kan je alle kanten uit. Het kan een rommelige lo-fishow worden of een strakke rockband. Maar het zou ons verwonderen als het minder dan spannend wordt. Net als hun platen kan je met hun shows alle kanten uit. Net zoals wij het graag hebben: volledig onvoorspelbaar.
Voorprogramma : THE NEUTRINOS (Kreun)/ MONG DOSUS + OMSQ (Magasin 4)
Kost:€15/12/9 (Kreun) / € 8 (Magasin 4)

 

4 maart 2013
Patrick Van Gestel