2 februari - 8 februari 2009

Achtergrond

Het is amper februari en we mogen al Sinterklaas spelen. Deze week schaft de pot maar liefst vier concerten waarvoor we gratis tickets mogen weggeven, één gratis concert en twee heerlijke hypes.

2 februari - 8 februari 2009



EMILIANA TORRINI
Waar: Muziekodroom, Hasselt
Wanneer: maandag 2 februari 2009 - 20.00 u
Wat: Ijslandse schone brengt gevoelige en vrolijke luisterliedjes. Met 'Me And Armini' maakte ze een van dé platen van 2008.
Waarom: Emiliana's concerten zijn altijd heerlijk. En jammer genoeg in een mum van tijd uitverkocht. In Hasselt zijn er gelukkig wel nog tickets.
Voorprogramma: Lay Low
Kost: € 19/16

JOY
Waar: Botanique, Brussel
Wanneer: dinsdag 3 februari 2009 - 20.00 u
Wat: Minimalistische pop van eigen bodem door de frontman van Venus, begeleid door een cello en met de stem van Françoise Vidick (Adamo, Zap Mama) op de achtergrond.
Waarom: Met het programma "New Talents, Cool Prices" biedt de Botanique de mooiste nieuwe ontdekkingen aan voor een spotprijsje. Joy heeft zelfs nog geen platencontract, maar krijgt wel een plaats op het podium van de Witloof Bar. Terecht, als u het ons vraagt.
Kost: € 11/8/5
Wij geven twee duo tickets voor dit concert weg. Mailen naar info@damusic.be met 'Joy' in het onderwerp en je naam in de body en wie weet ga jij wel gratis naar dit concert.

BEEP
Waar: Botanique, Brussel
Wanneer: donderdag 6 februari 2009 - 20.00 u
Wat: Seventies progrock van Bernard Plouvier. De producer van V.O, The Ideal Husband en Sharko zat ook hier achter de knoppen.
Waarom: Wederom een concert in de "New Talents, Cool Prices"-reeks. "New" betekent in dit geval gloednieuw. Er valt zelfs nog geen MySpace van de band te bespeuren. Laat je verrassen!
Kost: € 11/8/5
Wij geven twee duo tickets voor dit concert weg. Mailen naar info@damusic.be met 'Beep' in het onderwerp en je naam in de body en wie weet ga jij wel gratis naar dit concert

CRYSTAL ANTLERS
Waar: Muziekodroom, Hasselt
Wanneer: zaterdag 7 februari 2009 - 20.00 u
Wat: Rock-'n-roll. Echte. Met overstuurde gitaren en lang uitgesponnen solo's. En een zanger die denkt dat hij Robert Plant is.
Waarom: Crystal Antlers is een van de hypes van het moment.
Voorprogramma: Kapitain Korsakov
Kost: € 19/16

VANDAL X
Waar: Beurskafee, Brussel
Wanneer: zaterdag 7 februari 2009 - 20.45 u
Wat: Luide en smerige undergroundband van het hoogste niveau.
Waarom: Deze Limburgers hebben een jarenlange traditie in loeiharde optredens. Het aan The Kills verwante voorprogramma is trouwens ook meer dan de moeite.
Voorprogramma: Mon-O-Phone
Kost: gratis

PARTS & LABOR
Waar: Botanique, Brussel
Wanneer: zondag 8 februari 2009 - 20.00 u
Wat: Nerveuze lo fi poprock met herinneringen aan Guided By Voices.
Waarom: Omdat al een paar minuten Parts & Labor goed is voor een glimlach op je gezicht. En omdat de Botanique weer bij de eersten is om deze band te boeken en je ze dus nu nog goedkoop en in intieme setting kan zien.
Kost: € 11/8/5
Wij geven twee duo tickets voor dit concert weg. Mailen naar info@damusic.be met 'Parts & Labor' in het onderwerp en je naam in de body en wie weet ga jij gratis wel naar dit concert.

UGLY DUCKLING
Waar: Botanique, Brussel
Wanneer: zondag 8 februari 2009 - 20.00 u
Wat: Intelligente hip hop met onvoorspelbare samples en een snuifje humor.
Waarom: Vlotte jongens met meezingbare refreintjes. En met een beetje geluk kan je er helemaal gratis naartoe.
Kost: € 11/8/5
Wij geven twee duo tickets voor dit concert weg. Mailen naar info@damusic.be met 'Ugly Duckling' in het onderwerp en je naam in de body en wie weet ga jij wel gratis naar dit concert.

2 februari 2009
Lene Hardy