01 maart - 14 maart

Achtergrond

Het aanbod is weer erg mooi zodat u regen en wind moeiteloos kan doorspoelen met enkele fraaie optredens hier te lande. En omdat we weten dat u het moeilijk heeft met het nemen van beslissingen, willen wij u daar graag in bijstaan door middel van onze veertiendaagse gids doorheen de landelijke podia.

01 maart - 14 maart



THE SOFT PACK
Waar: Ancienne Belgique, Brussel
Wanneer: woensdag 3 maart 2010 - 20.00 u
Wat: één van de beloftes van 2010
Waarom: Omdat wij in hen geloven en omdat hun plaat in elk geval al de nodige golven veroorzaakte over het internet. Wij zijn ervan overtuigd dat ze dat ook op een podium kunnen waarmaken. En omdat we altruïsme niet alleen een mooi woord vinden, willen we u daar ook van laten meegenieten: stuur een mailtje naar info@damusic.be met "soft" als onderwerp en win je tickets.
Voorprogramma : The 1982
Kost: € 12

GIRLS
Waar: Botanique, Brussel           
Wanneer: zaterdag 6 maart 2010 - 20.00 u
Wat: makers van één van de platen van 2009
Waarom: Maar ook in 2010 blijft 'Album' een schitterende plaat, die alles heeft om je door moeilijke dagen heen te loodsen. Spanning, verrassing, opwinding, ... je vindt het er allemaal op terug. En wij staan dan ook te springen om hen aan het werk te zien.
Voorprogramma : The Mash
Kost: € 18/15/12

ANGIE STONE
Waar: Trix, Antwerpen
Wanneer: maandag 8 maart 2010 - 20.00 u
Wat: volslanke soulqueen
Waarom: Ze mag dan niet meer piepjong zijn (°1961), haar stem is nog steeds loepzuiver en ze is ongetwijfeld één van de vaandeldragers van de moderne soul. Haar vijfde studioalbum 'Unexpected' ligt net in de rekken en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.
Kost: € 33/30

AT THE CLOSE OF EVERY DAY
Waar: Café Video, Gent
Wanneer: woensdag 10 maart 2010
Wat: the best Hollandse band in the world
Waarom: Hun muziek raakt snaren waarvan u het bestaan niet eens vermoedde. Hun platen worden verpakt in artwork dat origineel en vooral erg mooi is. Nu krijgt u nog eens de kans om hen aan het werk te zien op een klein podium. Het lijkt ons wel aangewezen om op tijd te komen, want  het wordt drummen geblazen, en dan hebben we het niet over het percussie-instrument.
Kost: gratis

BOMBAY BICYCLE CLUB
Waar: Vaartkapoen, Brussel
Wanneer: woensdag 10 maart 2010 - 20.00 u
Wat: getalenteerde snotneuzen
Waarom:  Op Pukkelpop was het een genoegen om dit jeugdig enthousiasme te zien ontploffen en dat komen ze nu ongetwijfeld dunnetjes overdoen. Leuke nummers voorzien van de nodige weerhaakjes moeten u ervan overtuigen dat deze jongelingen meer in hun mars hebben. Wij hebben er een goed oog in. Nu u nog.
Kost: € 15/12

Yep, ook nu hebben we weer tickets te geef. Zoals hierboven al aangegeven kan u voor nop naar The Soft Pack, maar we hebben ook tickets voor Memory Tapes (op 5 maart in de Botanique). Een mailtje met "Tapes" als onderwerp naar info@damusic.be volstaat.

28 februari 2010
Patrick Van Gestel