Tien bevestigingen voor Fifty Lab 2024

Daarmee is het showcasefestival officieel gelanceerd.

Nadat de Super Fan Combitickets voor Fifty Lab Festival op vier dagen uitverkochten, zijn de combitickets vanaf nu beschikbaar aan een early bird-tarief van €55,50. Fifty Lab Music Festival gaat door van woensdag 13 november tot en met vrijdag 15 november in Brussel. De line-up van de vijfde editie wordt naar jaarlijkse traditie niet enkel samengesteld door het Fifty Lab-team. Er wordt ook opnieuw met twintig gastcuratoren gewerkt.

De New Yorkse Stella Rose bracht vorig jaar debuutalbum 'Eyes Of Glass' uit en komt voor het eerst een show op Belgische bodem spelen. Library Card is een Rotterdamse band die reeds omschreven werd als de coolste *nieuwe* postpunkband. Rockfans mogen uitkijken naar het Bulgaars-Finse kwartet Hayes & Y. Het Zuid-Koreaanse duo Hypnosis Therapy gaat voor een explosieve fusie tussen drum'n'bass en rap.

Fans van hiphop mogen zich verheugen op de Zuid-Londense MC Jawnino. Ook de landsgenoten Butch Kassidy tekenen present. Eveneens uit de bruisende, Britse hoofdstad: mui zyu. Haar nieuwe album 'nothing or something to die for' verschijnt eind mei. De Duinkerkse Oonagh Haines lijkt met de elektronische melodieën de betoverende soundtrack van een dystopische toekomst te voorzien.

En er komt nog veel meer.

 

18 april 2024
Patrick Van Gestel