Nieuwe locatie voor Couleur Café

Er werd de voorbije maanden in de media veel gespeculeerd en gepraat over de toekomst van Couleur Café.

Het festival heeft ervoor gekozen pas officieel te communiceren wanneer er 100% zekerheid was over zowel locatie als data.

Bij deze kan u uw potlood opbergen en in onuitwisbare inkt noteren: Couleur Café 2017 vindt plaats van 30 juni tot en met 2 juli in het park aan de voet van het Atomium, een van dé symbolische plekken van de hoofdstad.

Of er iets gaat veranderen? Qua programmatie wordt er terug gegrepen naar het aloude concept: evenveel concerten als de voorbije jaren uit alle genres die het festival mee groot hebben gemaakt: meer reggae, hiphop, world, soul, funk en elektronische muziek, minder pop en rock.

"Naast de podia zal er heel wat te beleven en bewonderen zijn, aangepast aan de inspirende omgeving", klinkt het bij de organisatoren.

Om de fans te bedanken en hen uit te nodigen mee te stappen in dit nieuwe avontuur, worden er een beperkt aantal 'Early Birds Tickets' aangeboden. Een combiticket voor drie dagen kost tijdelijk €60, voor een combiticket met camping tel je €70 neer.

De snelle beslissers worden extra beloond: de eerste honderd kopers krijgen een Deezer Premium+ abonnement voor drie maanden luistergenot cadeau, de eerste 250 mogen helemaal gratis met de NMBS naar het festival.

Deze eindejaarsdeal loopt tot 30 januari.

Binnenkort volgen de eerste namen.

Meer info? Hierzo!


9 december 2016
Kevin Vergauwen