Black Sabbath gaat nog eens helemaal Paranoid

Met het naderende einde van Black Sabbath in zicht, was het te verwachten dat we nog een aantal re-releases zouden krijgen. Binnenkort schotelt het legendarische viertal ons alvast een Ultimate Collection én een Super Deluxe Edition van hun magnum opus 'Paranoid' voor.

The Ultimate Collection zal vanaf 18 oktober op cd en digitaal te koop zijn en in totaal eenendertig bekende nummers van Ozzy en co bevatten. Exact een maand later volgt er ook en Vinyl Box Set met dezelfde inhoud.

De zoveelste Super Deluxe Edition van 'Paranoid' zal dan weer vanaf 11 november in de winkelrekken liggen. In totaal zal het gaan om een indrukwekkende set van vier cd's. Daarop zal u naast een remaster van in 2012 en een quad mix uit 1970 in stereo ook twee concerten kunnen aantreffen. Eentje dat werd opgenomen in Montreux en eentje bij ons in Brussel. Om het helemaal superdeluxe te maken zullen er ook onder meer een hardcoverboekje met exclusieve foto's en een replica van het tourboekje uit die tijd aan het pakket worden toegevoegd.

17 september 2016
Nic De Schepper