Nieuwe namen voor Openluchttheater Rivierenhof

Nieuwe namen voor Openluchttheater Rivierenhof

Sinds deze middag kan je via de site tickets kopen voor een aantal nieuwe namen die worden verwacht in het openluchttheater in het Rivierenhof in Antwerpen.

Op 25 juli kan je naar een Vlaamse avond met De Nieuwe Snaar en Het Zesde Metaal. Op 19 augustus naar Of Monsters And Men en helemaal aan het staartje van de zomervakantie naar een [PIAS] Nite met Agnes Obel, Melanie De Biasio en Float Fall.

Verder maakte de organisatie ook nog bekend dat er een Radio 1-sessie komt op 24 juni rond The Rolling Stones. Een hele stoet Vlaamse artiesten zal zich ter gelegenheid van het vijftigste verjaardagsfeest van deze rockers wagen aan een coverversie van één van hun songs.

Twee dagen later kan je helemaal gratis naar het Ontpopt Festival met allemaal hiphop-acts uit België en Nederland zoals daar zijn: NoMobs, Broederliefde, Seba & Karma, Bokoesam, Kleine Ben & King B, Yuboy Jeffrey, Sjaak, Perverz, Kleine Viezerik,  JeBroer & Ronnie Flex en meer.

Ten slotte staat er ook nog een comedy-avond op het programma op 11 juli. Alle info op de website van OLT.


28 Mei 2013
Marc Alenus

Meer over deze artiest


Aanraders