OK Panda - Gone Love

OK Panda - Gone Love

Het nieuwe indiepopkwintet uit Brussel is al aan de derde single toe.

Op 2 december verschijnt de ep ‘Perspectives’ van OK Panda, een plaatje met evenveel toekomstperspectief als genres. Eerste single Dorothy had rockinvloeden, terwijl ze met Up The River de disco omhelsden. Derde single Gone Love is dan weer eightiespop zoals die ook werd geïnterpreteerd door het betreurde Ou Est Le Swimming Pool.

Een woordje uitleg van de band: "Gone Love is waarschijnlijk het nummer dat het universum van de band en deze eerste ep ‘Perspectives’ het beste samenvat. Je vindt er al onze invloeden terug. Een soort van pop met Britse invloeden, een mix van alternatieve rock en eightieselektro met pakkende vocale melodieën die contrasteren met de melancholische en actuele thema's van de teksten. In het geval van Gone Love gaat het over ontgoocheling, uit elkaar gaan, routine en liefde die vatbaar zijn voor meerdere uiteenlopende interpretaties. Dit vind je ook terug in de artwork voor de single, die opnieuw het werk is van Milan Cambier.”

OK Panda bestaat sinds een jaar of twee. Eerst was het een kwartet, maar vorig jaar kam Alexis André (zanger van het elektroduo 4th Dimension) erbij, een getalenteerde multi-instrumentalist en componist die een sterke stem geeft aan de bestaande demo's. In Gone Love buigt die stem soms richting Alex Turner. Het kan dus wel eens wat worden voor deze band!

16 oktober 2022
Marc Alenus